Publikinformation: Sirius – Norrköping

  • App
01082021_1627854372.jpeg

IK Sirius – IFK Norrköping
Studenternas IP
Söndag 20 augusti kl 17.30

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till ett spännande allsvenskt toppmöte på Studenternas IP imorgon söndag. Nedan följer praktisk information inför matchen.

BILJETTER
En bit över 4700 biljetter är i skrivande stund sålda till söndagens match. Sittplatserna är helt och hållet slutsålda, liksom ståplatssektion P.

Biljetter finns kvar till sektionerna N, O, Q samt R (bortastå), men vi rekommenderar starkt att du säkrar din plats genom förköpet redan nu, då vi förväntar oss en fortsatt stor biljettförsäljning under helgen. Förköp är billigare för dig, minskar köerna och ger smidigare insläpp på plats på arenan.

Observera att för bortasektionen gäller endast förköp!

>> Köp biljetter här

ENTRÉER
Entréerna öppnar kl 16.30. Tänk på att vara på plats i god tid, och använd rätt entré! Se nedan.

Sittplats: Inpassering genom den Östra entrén, mot Fyrisån.
Hemmastå (sektionerna N, O, P samt Q): Inpassering genom den Norra entrén, mot Stadsparken.
Bortastå (sektion R): Inpassering genom den Södra entrén, mot Ulleråkersvägen. OBS! Till bortasektion gäller endast förköp!

HAR DU BILJETTEN I MOBILEN?
Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

Tänk på att det inte är tillåtet att medföra föremål som kan skada andra till arenan. Detta gäller t.ex. flaskor, burkar och paraplyer. Visitation kan ske vid entréerna.

MATCHVÄRD
Söndagens matchvärd är ByggConstruct. Besök deras mässtält bakom norra ståplatsläktaren innan match och i halvtid för att genom ”spiktävlingen” vara med och tävla om bland annat en sjyst skruvdragare, verktygsväskor och inte minst äran. Antalet priser är begränsat!

KONTANTFRITT
Studenternas IP är nu en kontanfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kortSwish eller genom att köpa dina biljetter och kioskpaket i förväg via siriusfotboll.ebiljett.nu.

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android).

Översiktskarta, Studenternas IP

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch