Publikinformation Sirius-Mjällby

02082021_1627888040.jpeg

Välkommen till Studenternas och den allsvenska omstarten. Vi hoppas att du ser lika mycket fram emot den stora publikåterkomsten till Studan såsom vi gör. Inför matchen vill vi passa på att påminna alla besökare om att vi fortfarande befinner oss i en pandemi. Det är därför viktigt att hela publiken tänker på att upprätthålla ett god sociala distansering till övriga besökare.

INFÖR MATCHEN

Biljettköp 
Du kommer kunna köpa biljetter på arenaområdet under matchdagen (förutsatt att det fortfarande finns biljetter tillgängliga). Du hittar biljettåterförsäljningen mellan fotbollsplanen och bandyplanen, i en grå byggnad uppmärkt med ”biljettkiosk”.

Vi rekommenderar dig som besökare att köpa dina biljett via vår biljettsida. På siriusfotboll.ebiljett.nu hittar du biljetter till alla våra hemmamatcher.

Arenatorg
På Arenatorget, strax intill Brasserie21, bakom den norra läktaren, kommer du kunna köpa merchandise och värma upp inför matchen med fotbollsdart eller fotbollspingis. Även Spurt, vår nya maskot, kommer finnas på plats vid Arenatorget.

Aktiviteterna vid Arenatorget startar klockan 15:30.

Matchens vara är valfri halsduk för 149 kronor. Erbjudandet gäller vid vårt merchandise-tält på Arenatorget.

Försnack
På restaurangen vid Studans nordöstra hörn kommer du, tillsammans med andra blåsvarta supportrar, kunna ladda upp inför våra hemmamatcher på bästa sätt. Medlemmar i Sirius Fotboll har rabatterat pris på matchmenyn. Läs mer om Försnack på Brasserie21 här.

Supportrarnas Hemmablad
Nu har du möjlighet att återigen köpa utskrivna upplagor av Supportrarnas Hemmablad, bladet kostar 19 kronor och finns att köpa på arenatorget, på Brasserie21 samt i anslutning till merch-borden på arenan.

Parkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Vi rekommenderar därför att lämnar bilen på annan plats i centrum. I närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

MATCHSTART

Insläpp
Entréerna öppnar en timme innan avspark, 16:30. Kom i god tid och ha din biljett redo vid inpasseringen.

Ankomst till arenan
Du hittar din entré på din biljett. Sitt på din anvisade plats. Tänk på att hålla avstånd till varandra i eventuella köer vid inpasseringen. Du som har sektion 18 kommer få gå in via sektion 17.

>> Klicka här för att se arenaöversikt över alla sektioner

Kiosker
Triller mat och bröd driver kioskerna under våra evenemang på Studenternas. Det finns kiosker på samtliga sektioner runtom arenan.

Spurt
Spurt kommer att närvara vid Arenatorget innan matchen. Så fort vi närmar oss matchstart kommer hen att röra sig mot familjeläktaren för att vara med när alla barnfamiljer anländer till arenan.

KONTANTFRITT
Studenternas är en kontantfri arena. Endast swish-betalning är möjlig vid köp i våra merchtält.

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Under hemmamatcherna kan du även spela Siriusquizet samt rösta på matchens lirare. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

RÖKFRITT
Vi påminner om att rökning enligt lag inte är tillåtet inne på arenaområdet.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch