Publikinformation: Sirius – Kalmar

  • App
01082021_1627858823.jpeg

IK Sirius – Kalmar FF
Studenternas IP
Måndag 5 november kl 19.00

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till måndagens allsvenska match på Studenternas IP, säsongens sista och den sista genom tiderna på gamla Studan. Nedan följer praktisk information inför matchen.

BILJETTER
Biljetter finns kvar på de flesta sektioner, sittplats som ståplats. Vi rekommenderar som vanligt starkt att du säkrar din plats i förväg genom förköpet, för att underlätta insläppet och minimera risken för köbildning.

Biljetter köper du via siriusfotboll.ebiljett.nu, i appen Sirius Live eller i UNT:s City-butik.

>> Köp biljetter

ENTRÉER
Entréerna öppnar kl 18.00 (avspark kl 19.00). Tänk på att vara på plats i god tid för att undvika köer, och använd rätt entré! Se nedan.

Sittplats + VIP: Inpassering genom den Östra entrén, mot Fyrisån.
Ståplats (samtliga sektioner): Inpassering genom den Norra entrén, mot Stadsparken.

Observera att bortaentrén (Södra) är stängd vid denna match. Kalmar-supportrar hänvisas till den Norra entrén, varifrån man kan ta sig runt arenan till ståplats på den södra kortsidan.

HAR DU BILJETTEN I MOBILEN?
Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

AVTACKNINGAR
Moses Ogbu och Oscar Pehrsson har båda meddelat att de gör sin sista match på Studan mot Kalmar. Efter matchen hyllar vi förstås dessa två blåsvarta hjältar tillsammans, så stanna kvar efter slutsignalen!

FÅ MED DIG ETT MINNE AV STUDAN
I och med att den gamla huvudläktaren rivs efter måndagens match kommer det att finnas möjlighet att ta med sig en stol eller en bit av gräsmattan hem efteråt. Läs mer om detta här.

KONTANTFRITT
Studenternas IP är en kontantfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kort eller Swish på arenan.

PARKERING
Kostnadsfri parkering finns på grusparkeringen söder om arenan, men antalet platser är relativt begränsat och parkeringen blir snabbt full. Vi rekommenderar att lämna bilen på annan plats i stan, i närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

SIRIUSSHOPEN
Siriusshopen med alla de skönaste blåsvarta supporterprylarna hittar du vid måndagens match bakom den norra ståplatsläktaren.

MATCHPROGRAM
Årets matchprogram heter Supportrarnas Hemmablad och görs helt och hållet av supportrar, för supportrar! Hemmabladet kostar 15 kr och säljs bland annat av försäljarna runt om på arenan.

Söndagens program är framför allt en hyllning till Studenternas IP.

50/50-LOTTEN
50/50-lotteriet presenteras av City Gross. Säljer lotterna under hela säsongen gör ungdomar från Hagby IK, som du hittar runt om på arenan..

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

Matchvärd: Stadium

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch