Publikinformation: Sirius – Brommapojkarna

  • App
01082021_1627858694.jpeg

IK Sirius – IF Brommapojkarna
Studenternas IP
Söndag 28 oktober kl 17.30

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till söndagens allsvenska match på Studenternas IP! Nedan följer praktisk information inför matchen.

BILJETTER
Biljettförsäljningen har tagit god fart inför söndagens match. Biljetter finns än så länge kvar på de flesta sektioner, men på sittplats återstår nu totalt endast ca 300 platser.

Oavsett sittplats eller ståplats rekommenderar vi som vanligt starkt att du säkrar din plats i förväg genom förköpet, för att underlätta insläppet och minimera risken för köbildning.

Biljetter köper du via siriusfotboll.ebiljett.nu, i appen Sirius Live eller i UNT:s City-butik.

>> Köp biljetter

ENTRÉER
Entréerna öppnar kl 16.30 (avspark kl 17.30). Tänk på att vara på plats i god tid för att undvika köer, och använd rätt entré! Se nedan.

Sittplats + VIP: Inpassering genom den Östra entrén, mot Fyrisån.
Ståplats (samtliga sektioner): Inpassering genom den Norra entrén, mot Stadsparken.

Observera att bortaentrén (Södra) är stängd vid denna match. BP-supportrar hänvisas till den Norra entrén, varifrån man kan ta sig runt arenan till ståplats på den södra kortsidan.

HAR DU BILJETTEN I MOBILEN?
Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

KONTANTFRITT
Studenternas IP är en kontantfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kort eller Swish på arenan.

PARKERING
Kostnadsfri parkering finns på grusparkeringen söder om arenan, men antalet platser är relativt begränsat och parkeringen blir snart full. Vi rekommenderar att lämna bilen på annan plats i stan, i närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

SIRIUSSHOPEN
Siriusshopen med alla de skönaste blåsvarta supporterprylarna hittar du vid söndagens match bakom den norra ståplatsläktaren.

MATCHPROGRAM
Årets matchprogram heter Supportrarnas Hemmablad och görs helt och hållet av supportrar, för supportrar! Hemmabladet kostar 15 kr och säljs bland annat av försäljarna runt om på arenan.

Söndagens program bjuder bland annat på en intervju med Sirius försvarare Oscar Pehrsson.

50/50-LOTTEN
50/50-lotteriet presenteras av City Gross. Säljer lotterna under hela säsongen gör ungdomar från Hagby IK, som du hittar runt om på arenan..

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

Matchvärd: Gränslös Fotboll

Översiktskarta, Studenternas IP

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch