Publikinformation: Köp förköp!

  • App
01082021_1627851412.jpeg

Imorgon, måndagen den 1 maj klockan 17.30, är det äntligen dags för avspark för en allsvensk match hemma på Studan igen när Blåsvart möter Jönköpings Södra IF.

Inför ditt besök vill vi påminna om en del saker för att göra din upplevelse så bra som möjligt.

Vi har sedan premiären gjort vissa förändringar kring ståplatssektioner och entréer. Läs mer om det längst ner i artikeln!

Vi strävar efter att Studenternas i så stor utsträckning som möjligt ska vara en rökfri och kontantfri arena. Hjälp oss att uppnå detta genom att köpa dina biljetter i förväg via siriusfotboll.ebiljett.nu och betala med kort eller Swish i kioskerna på arenan!

Köper du förköp får du också ett billigare pris på biljetterna och bidrar till att minska risken för köer vid insläppen. Kom i tid!

Vi ses på Studan!

PS. Du har väl laddat ner appen Sirius Live till din mobil från App Store/Play Butik? Där får du nyheter och spelschema, kan se höjdpunkter och köpa biljetter direkt i din mobil, bland mycket annat.

>> Köp biljetter här!

STÅPLATSSEKTIONER

Ståplatsbiljetter är nu uppdelade mellan de två olika ståplatssektionerna. Ståplatsbiljetter köpes alltså till antingen kortsida (norra läktaren) eller långsida (västra läktaren mot Sjukhusvägen).

Säsongskort för ståplats gäller även fortsättningsvis för båda sektionerna.

ENTRÉER

Alla hemmasupportrar som har biljett eller säsongskort till ståplats går in vid den den norra entrén, mot Stadsparken.

Alla som har biljett eller säsongskort till sittplats samt VIP går in vid den östra entrén bakom huvudläktaren (mot ån).

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch