Publikinformation: IK Sirius - Kalmar FF

2022-05-14 Sirius - Elfsborg

Välkommen till Studenternas måndagen den 24 oktober och det allsvenska mötet med Kalmar FF. Här hittar du all information du behöver inför ditt besök på arenan.

INFÖR MATCHEN

Biljettköp
Biljetter hittar du på siriusfotboll.ebiljett.nu eller i biljettkiosken på Studenternas södra sida, mellan fotbolls- och bandyplanen.

Västra Sidans dag: Supporterföreningen Västra Sidan 25-år
I samband med matchen mot Kalmar FF firar supporterföreningen Västra Sidan 25 år. Läs mer om jubileet på vastrasidan.se. 

Arenatorg
På Arenatorget, strax intill Brasserie21, bakom den norra läktaren, kommer du kunna köpa merchandise och värma upp inför matchen med fotbollsdart, fotbollspingis, speedshooting och spontanfotboll. Även Spurt, vår maskot, kommer finnas på plats vid Arenatorget.

Aktiviteterna vid Arenatorget startar runt två timmar innan avspark.

>> Läs mer om Arenatorget.

Försnack
På restaurangen vid Studans nordöstra hörn kan du, tillsammans med andra blåsvarta supportrar, ladda upp inför våra hemmamatcher på bästa sätt. Medlemmar i Sirius Fotboll har rabatterat pris på matchmenyn.

>> Läs mer om Försnack på Brasserie21 här.

Parkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Vi rekommenderar därför att du lämnar bilen på annan plats i centrum. I närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

Ordningsregler
Det är bland annat inte tillåtet att medföra egen mat och dryck till arenan. Kika in sidan om ordningsregler för att få svar på dina frågor om vad du får ta med in på arenan.

>> Läs mer om ordningsreglerna på Studenternas.

MATCHSTART

Insläpp
Entréerna öppnar en timme innan avspark. Kom i god tid och ha din biljett redo vid inpasseringen.

Ankomst till arenan
Du hittar din entré på din biljett. Sitt på din anvisade plats.

>> Klicka här för att se arenaöversikt över alla sektioner.

Kiosker
Triller mat och bröd driver kioskerna under våra evenemang på Studenternas. Det finns kiosker i nära anslutning till varje sektion. I bilden längst ned i denna nyhet ser du en översiktskarta över kioskernas placering.

Kontantfritt
Studenternas är en kontantfri arena. Endast swish-betalning är möjlig vid köp i våra merchtält.

Appen Sirius Live
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Under hemmamatcherna kan du även spela Siriusquizet, rösta på matchens lirare samt följa presskonferensen. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

Rökfritt
Vi påminner om att rökning enligt lag inte är tillåtet inne på arenaområdet.

TV-sändning
Om du mot förmodan inte skulle kunna ta dig till Studenternas sänds matchen på discovery+. Har du inte ett abonnemang kan du använda nedan länk för att ge Sirius en kickback i samband med att du registrerar ett nytt discovery+-abonnemang.

>> Till discovery+

kopbiljett

Biljettluckan är placerad mellan fotbollsarenan och bandyplanen.

Översikt kiosker & merch 2022-10-24 + 2022-11-06

Översikt över alla kiosker och försäljningsställen på arenan i samband med den här matchen.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch