Publikinformation: IK Sirius - IFK Norrköping

_DSC2335

Välkommen till Studenternas och den allsvenska matchen mot IFK Norrköping. Här hittar du all information du behöver inför ditt besök på arenan.

Avspark: 17.30.

INFÖR MATCHEN

Väskförbud
Det råder väskförbud på större evenemang i Sverige, däribland matcher i Allsvenskan. Det innebär att du som besökare inte får ta en medhavd väska in på arenan.

>> Läs mer om väskförbudet.

Biljettköp
Biljetter hittar du på siriusfotboll.ebiljett.nu eller i biljettkiosken på Studenternas södra sida, mellan fotbolls- och bandyplanen.

Arenatorg
På Arenatorget, strax intill Brasserie21, bakom den norra läktaren, kommer du kunna värma upp inför matchen med fotbollsdart, fotbollspingis, speedshooting och spontanfotboll. Även Spurt, vår maskot, kommer finnas på plats vid Arenatorget.

Aktiviteterna vid Arenatorget startar runt två timmar innan avspark.

>> Läs mer om Arenatorget.

Siriusbutiken
Intill Arenatorget, mellan entré M och N ligger Siriusbutiken där du kan köpa merchandise. Butiken öppnar två timmar innan avspark och har öppet en timme efter slutsignalen.

Försnack
På restaurangen vid Studans nordöstra hörn kan du, tillsammans med andra blåsvarta supportrar, ladda upp inför våra hemmamatcher på bästa sätt. Medlemmar i Sirius Fotboll har rabatterat pris på matchmenyn.

>> Läs mer om Försnack på Brasserie21 här.

Parkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Vi rekommenderar därför att du lämnar bilen på annan plats i centrum. I närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan samt Norra Hovstallängens parkering med 180 p-platser som ligger 6-7 minuters promenad från Studenternas.

Ordningsregler
Det är bland annat inte tillåtet att medföra egen mat och dryck till arenan. Kika in sidan om ordningsregler för att få svar på dina frågor om vad du får ta med in på arenan.

>> Läs mer om väskförbudet.

>> Läs mer om ordningsreglerna på Studenternas.

MATCHSTART

Insläpp
Entréerna öppnar en timme innan avspark. Vi råder dig att ankomma till entréerna minst 30 minuter innan avspark för att undvika långa köer och inte riskera att missa delar av evenemanget.

Ankomst till arenan
Du hittar din entré på din biljett. Sitt på din anvisade plats.

>> Klicka här för att se arenaöversikt över alla sektioner.

Kiosker
Triller mat och bröd driver kioskerna under våra evenemang på Studenternas. Det finns kiosker i nära anslutning till varje sektion. I bilden längst ned i denna nyhet ser du en översiktskarta över kioskernas placering.

Kontantfritt
Studenternas är en kontantfri arena. Endast swish-betalning är möjlig vid köp i våra merchtält.

Appen Sirius Live – Det digitala matchprogrammet
I Appen Sirius Live finns allt kopplat till dagens match och du kan även köpa och hantera dina biljetter.

Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

Rökfritt
Vi påminner om att rökning enligt lag inte är tillåtet inne på arenaområdet.

TV-sändning
Om du mot förmodan inte skulle kunna ta dig till Studenternas sänds matchen på discovery+. Har du inte ett abonnemang kan du använda nedan länk för att ge Sirius en kickback i samband med att du registrerar ett nytt discovery+-abonnemang.

> Till discovery+

EFTER MATCHEN

Efter evenemanget kan det förekomma polisiärt avspärrade områden utanför arenan. Detta kan påverka din framkomlighet i vissa riktningar vid hemgång. Detta kan skilja sig från match till match beroende på säkerhetsläget. Vi hoppas att du har överseende med detta för att säkerställa din och övriga besökares trygghet.

kopbiljett

Biljettluckan är placerad mellan fotbollsarenan och bandyplanen.

Kiosk_korv_Allsvenskan_2024

Översikt över alla kiosker och försäljningsställen på arenan i samband med den här matchen.

Matchvärd

  • elaklogo

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch