Publikinformation: IK Sirius - IFK Norrköping

2022-05-14 Sirius - Elfsborg

Välkommen till Studenternas för sista gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. Här hittar du all information du behöver inför ditt besök på arenan.

Säsongskortsinnehavare har fritt inträde till samtliga hemmamatcher. Västra långsidan, hemmastå, bortastå samt företagsetage kommer vara öppna och där råder fri placering.

INFÖR MATCHEN

Väskförbud
Det råder väskförbud på större evenemang i Sverige. Det innebär att du som besökare till dagens match inte får ta en medhavd väska in på arenan.

>> Läs mer om väskförbudet.

Biljettköp
Biljetter hittar du på siriusfotboll.ebiljett.nu.

Parkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i anslutning till arenan. Vi rekommenderar därför att du lämnar bilen på annan plats i centrum. I närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

Ordningsregler
Det är bland annat inte tillåtet att medföra egen mat och dryck till arenan. Kika in sidan om ordningsregler för att få svar på dina frågor om vad du får ta med in på arenan.

>> Läs mer om ordningsreglerna på Studenternas.

MATCHSTART

Insläpp
Entréerna öppnar en timme innan avspark. Kom i god tid och ha din biljett redo vid inpasseringen.

Ankomst till arenan
Du hittar din entré på din biljett. Sitt på din anvisade plats.

>> Klicka här för att se arenaöversikt över alla sektioner.

Kiosker
Triller mat och bröd driver kioskerna under våra evenemang på Studenternas. Denna match kommer det finnas en kiosk tillgänglig per sektion. Se kioskkarta längre ner på sidan.

Kontantfritt
Studenternas är en kontantfri arena. Endast swish-betalning är möjlig vid köp i våra merchtält.

Appen Sirius Live
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Under hemmamatcherna kan du även spela Siriusquizet, rösta på matchens lirare samt följa presskonferensen. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

Rökfritt
Vi påminner om att rökning enligt lag inte är tillåtet inne på arenaområdet.

 

Kiosk_korv_4mars_2024

Karta över kioskerna som är öppna.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch