Publikinformation: IK Sirius - Dalkurd FF

2022-05-14 Sirius - Elfsborg

Välkommen till Studenternas lördagen den 25 februari och cupmötet med Dalkurd FF. Här hittar du all information du behöver inför ditt besök på arenan.

Säsongskortsinnehavare har fritt inträde till samtliga hemmamatcher. Noterbart är att den östra långsidan inte kommer vara öppen under cupmatchen mot Dalkurd FF, säsongskortsinnehavare på den östra läktaren ombeds därför gå in på den västra läktaren där fri placering gäller bland sittplatserna. Både den norra och södra kortsidan med ståplatser kommer också vara öppna.

INFÖR MATCHEN

Biljettköp
Biljetter hittar du på siriusfotboll.ebiljett.nu eller i biljettkiosken på Studenternas södra sida, mellan fotbolls- och bandyplanen (öppen en timme innan avspark).

Tyst minut innan avspark
Två personer i Siriusfamiljen gick hastigt bort under början av året och vi kommer därför att ha en tyst minut precis innan avspark.

Arenatorg
Inför den här matchen kommer våra matchdagsaktiviteter att finnas i en mindre variant bakom den västra läktaren. Det vill säga nära ingång A-C. Du kommer kunna köpa merchandise och värma upp inför matchen med ett fåtal fotbollsrelaterade aktiviteter. Även Spurt, vår maskot, kommer finnas på plats. Aktiviteterna startar cirka en timme innan avspark denna match.

>> Läs mer om Arenatorget.

Försnack
På restaurangen vid Studans nordöstra hörn kan du, tillsammans med andra blåsvarta supportrar, ladda upp inför våra hemmamatcher på bästa sätt. Medlemmar i Sirius Fotboll har rabatterat pris på matchmenyn.

Den här matchen gästas försnacket av Jonathan Ederström, scoutingansvarig, och Rawez Lawan, huvudtränare Sirius U19.

>> Läs mer om Försnack på Brasserie21 här.

Parkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Vi rekommenderar därför att du lämnar bilen på annan plats i centrum. I närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

50/50-lotter
Du kan köpa dina 50/50-lotter till våra evenemang antingen digitalt eller som fysisk lott av våra säljare på Studenternas. De fysiska lotterna säljs av Sirius ungdoms- och akademilag på Studenternas. Vid varje evenemang räknas alla digitala och fysiska lotter ihop till en gemensam vinstpott, sedan dras ett vinstnummer som presenteras på Studenternas vid respektive matchtillfälle. De digitala lotterna finns tillgängliga cirka en vecka innan respektive evenemang.

>> Läs mer om 50/50-lotterna här.

Parkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Vi rekommenderar därför att lämnar bilen på annan plats i centrum. I närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

Ordningsregler
Det är bland annat inte tillåtet att medföra egen mat och dryck till arenan. Kika in sidan om ordningsregler för att få svar på dina frågor om vad du får ta med in på arenan.

>> Läs mer om ordningsreglerna på Studenternas.

MATCHSTART

Insläpp
Entréerna öppnar en timme innan avspark. Kom i god tid och ha din biljett redo vid inpasseringen.

Ankomst till arenan
Du hittar din entré på din biljett. Sitt på din anvisade plats.

>> Klicka här för att se arenaöversikt över alla sektioner.

Kiosker
Triller mat och bröd driver kioskerna under våra evenemang på Studenternas. Det finns kiosker i nära anslutning till varje sektion. I bilden längst ned i denna nyhet ser du en översiktskarta över kioskernas placering.

Kontantfritt
Studenternas är en kontantfri arena. Endast swish-betalning är möjlig vid köp i våra merchtält.

Appen Sirius Live
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Under hemmamatcherna kan du även spela Siriusquizet, rösta på matchens lirare samt följa presskonferensen. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

Rökfritt
Vi påminner om att rökning enligt lag inte är tillåtet inne på arenaområdet.

TV-sändning
Om du mot förmodan inte skulle kunna ta dig till Studenternas sänds cupmatchen på C More. Har du inte ett abonnemang kan du ange koden SIRIUSCUPEN23 för att ge Blåsvart en kickback i samband med att du registrerar ett nytt C More-abonnemang. Just nu får du halva priset i tre månader samtidigt som du stöttar Sirius med 150 kronor.

>> Till C More+

kiosk + merch IKS-DFF

Översikt över alla kiosker och försäljningsställen på arenan i samband med den här matchen.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch