Publikinfo: Sirius – Halmstad

  • App
01082021_1627859350.jpeg

IK Sirius – Halmstads BK
Lötens IP
Lördag 23 februari kl 14.00

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till lördagens cupmatch på Löten! Nedan följer praktisk information inför matchen.

BILJETTER
Biljetter köps enklast i förväg genom siriusfotboll.ebiljett.nu. Säsongskort gäller även för denna match!

>> Köp biljetter

SEKTIONER
På Löten finns endast ståplatser i form av en läktare på långsidan samt en kortsidesläktare. Siriusklacken håller till på den södra delen av långsidesläktaren. Bortasupportrar hänvisas främst till kortsidesläktaren.

FÖRSÄLJNING
På ena kortsidan av den nya omklädningsrumsbyggnaden på Löten finns nu en ny kiosk som vi håller öppen med ett basutbud.

Siriusshopen finns förstås också på plats på Löten med nya och gamla supporterprylar att köpa. Dem hittar du med ett bord intill Lötens kortsidesläktare.

ENTRÉER
Två entréer finns bakom långsidesläktaren mot Anders Diöshallen. Dessa öppnar kl 13.00 (avspark kl 14.00). Tänk på att vara på plats i god tid för att undvika köer!

KONTANTFRITT
Löten är precis som Studenternas en kontantfri arena. Detta gäller såväl i kiosker som i entréer. Du kan istället betala med kort eller Swish.

PARKERING
Antalet parkeringsplatser på Löten är mycket begränsat, vi rekommenderar därför starkt andra färdmedel än bil till lördagens match.

MATCHPROGRAM
Matchprogrammet på Sirius hemmamatcher heter Supportrarnas Hemmablad och görs helt och hållet av supportrar, för supportrar. Hemmabladet görs till lördagens cupmatch i en lite tunnare cupversion som kostar 10 kr och kan köpas i kiosken eller Siriusshopens stånd.

Lördagens nummer innehåller bland annat intervjuer med Henrik Rydström och Kebba Ceesay.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch