PUBLIKINFO: Fullt på sittplats mot Elfsborg

  • App
01082021_1627852714.jpeg

IK Sirius – IF Elfsborg
Studenternas IP
Söndag 14 maj kl 17.30

>> KÖP BILJETTER

Sittplatserna till dagens match är slutsålda. Det säljs alltså inga nya sittplatsbiljetter i kassorna i den östra entrén.

Till ståplats finns gott om platser, men vi rekommenderar starkt förköp via siriusfotboll.ebiljett.nu även dit för billigare pris för er och minskade köer vid den norra entrén. OBSERVERA att om du köper biljetter i entrén tillkommer 30 kronor i expeditionsavgift jämfört med förköpspriset.

Kom i tid, grindarna öppnar en timme före matchstart!

ENTRÉER
Alla hemmasupportrar som har biljett eller säsongskort till ståplats går in vid den den norra entrén, mot Stadsparken.

Alla som har biljett eller säsongskort till sittplats samt VIP går in vid den östra entrén bakom huvudläktaren (mot ån).

UNDVIK BILEN
På grund av andra evenemang i området under dagen riskerar tillgången till parkeringsplatser vid Studenternas idag att bli begränsad. Välj i största möjliga mån andra färdmedel än bil eller parkera på andra håll i centrala Uppsala.

Vi strävar efter att Studenternas i så stor utsträckning som möjligt ska vara en rökfri och kontantfri arena. Hjälp oss att uppnå detta genom att köpa dina biljetter i förväg via siriusfotboll.ebiljett.nu och betala med kort eller Swish i kioskerna på arenan!

Du har väl laddat ner appen Sirius Live till din mobil från App Store/Play Butik? Där får du nyheter och spelschema, kan se höjdpunkter och köpa biljetter direkt i din mobil, bland mycket annat.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch