Nu kan du förnya ditt säsongskort för 2020!

  • App
02082021_1627884369.jpeg

Först och främst; stort tack för säsongen 2019 och allt ert fantastiska stöd! Vi har tillsammans säkrat Sirius fjärde raka säsong i Allsvenskan nästa år, och redan nu är det därför dags att börja se fram emot säsongen 2020 på ett färdigbyggt Studenternas!

>> SIRIUSFOTBOLL.SE/SASONGSKORT

Idag, den 4 november, inleds förtursförsäljningen av säsongskort 2020 för 2019 års säsongskortsinnehavare. Den 18 november får även alla medlemmar i Sirius Fotboll chansen till förtur, och den 25 november inleds sedan den öppna försäljningen av säsongskort.

Du som hade säsongskort i år ska idag ha fått ett mejl med en länk och din personliga kampanjkod, som du använder för att säkra ditt säsongskort med förtur fram till den 25 november!
Om du inte fått något mejl eller stöter på andra problem, kontakta oss på biljett@siriusfotboll.se

Med anledning av alla de förändringar som sker på arenan nästa år har vi tyvärr inte haft möjlighet att automatiskt överföra dina sittplatser från 2019 till 2020. Flera sektioner och många stolar byter namn och nummer över vintern, utöver alla nya som tillkommer. Kategorier och priser justeras också. Gå därför in och säkra din plats (gamla eller nya) så snart som möjligt!

Säsongen 2020 har alla möjligheter att bli den bästa någonsin på Studan, med den nya arenan helt klar till säsongsstart. Med den nya ståplatsläktaren på den norra kortsidan och många fler sittplatser på den östra långsidan för att komplettera den redan färdiga västra läktaren kan alla hitta sin egen plats på arenan och göra den till sin. Hoppas vi ses där!

>> SIRIUSFOTBOLL.SE/SASONGSKORT!

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch