Missar du matchen? Så enkelt lånar du ut din plats!

  • App
02082021_1627884085.jpeg

Även för de mest trogna av supportrar kommer annat i vägen ibland. När du missar en match kan du med ett par knapptryck avaktivera ditt säsongskort för en match, och öppna upp din plats för någon annan. På så sätt fyller vi Studan till max! 

Har du säsongskort men missar matchen mot Hammarby på Studan på onsdag? Då kan du utnyttja funktionen för att avaktivera ditt säsongskort för den matchen, och få en bonusbiljett i utbyte!  Bonusbiljetten kan du sedan utnyttja till någon annan av årets återstående matcher, till ståplats eller en kantsektion på sittplats.

Samtidigt öppnas din säsongskortsplats upp för försäljning till den match du avaktiverat, så att inga stolar (eller ståplatser) på arenan står tomma i onödan! Du kan också välja att istället skicka din säsongskortsplats vidare som en biljett direkt till en kompis, snabbare och smidigare än att låna ut det fysiska kortet. På så sätt hjälps vi åt att fylla Studan till max!

Allt detta kan du göra genom att logga in på ditt konto på siriusfotboll.ebiljett.nu, följt av några snabba knapptryck.

GUIDE – Så avaktiverar du ditt säsongskort för en match och får en bonusbiljett i utbyte

  1. Logga in på siriusfotboll.ebiljett.nu
  2. Gå till sidan ”Konto”. Här kan du se dina aktiva säsongskort, och där under en rad olika knappar.
  3. Tryck på knappen ”Avaktivera plats”. En lista med säsongens kvarvarande hemmamatcher dyker nu upp.
  4. Välj matchen mot Hammarby och avaktivera den. Ditt säsongskort är nu avaktiverat för denna match och din plats kan komma till användning för någon annan!
  5. Nu har det dykt upp en pottbiljett under fliken ”Aktiva pottbiljetter”. Klicka på den för att plocka ut din bonusbiljett till en annan match.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch