Missa inte chansen att förboka biljetter till AIK-matchen

  • App
01082021_1627854065.jpeg

Just nu har medlemmar i Sirius Fotboll chansen att före alla andra boka biljetter till matchen mot AIK på Studenternas den 6 augusti. 

Allt du som medlem behöver göra är att registrera dig i vår nya tjänst ”Mina sidor”, där du sedan kan hantera ditt medlemskap och ta del av förtursförsäljningen till denna och kommande matcher.

Är du redan medlem så bör du i förra veckan ha fått ett mejl med instruktioner om hur du går till väga, men du kan också gå direkt till ”Mina sidor” och registera dig med dina uppgifter, så ska det synkas mot vårt medlemsregister.

Om du inte är medlem så är det bara att gå till www.siriusfotboll.se/medlem och ordna ditt medlemskap nu, så kan du sedan registrera dig på Mina sidor och ta del av erbjudandet på en gång!

Imorgon, onsdagen den 26 augusti, börjar det första steget av den öppna försäljningen, då biljetterna släpps i UNT:s butik på Stadsteatern, så passa på att förboka dina biljetter redan idag!

Förbokningen är öppen fram tills biljetterna släpps helt öppet på siriusfotboll.ebiljett.nu måndag den 31 juli.

OBS! Detta gäller endast hemmapublik! Läs mer om AIK:s sektioner nedan.

Bortasektionen

Måndagen den 31 juli öppnar försäljningen till AIK-supportrarnas sektion. Denna sker endast över nätet, via en särskild länk som kommer att distribueras genom AIK:s kanaler.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch