Intresseanmälan till bollis- eller maskotuppdrag 2024

Bollis_Maskot_2024_900x700

Vill ditt lag uppleva stämningen på Studenternas nästa säsong? Anmäl ditt lag till Bollis- eller maskotuppdrag under våra allsvenska hemmamatcher 2024. 

Nu öppnar vi upp intresseanmälan till Bollis- och maskotuppdrag till säsongen 2024.  Två populära och roliga lagaktiviteter för barn- och ungdomslag. Läs mer om uppdragen och anmäl ert intresse här nedan.

Bollisuppdrag
Som Bollis utgör du en viktig del av våra hemmamatcher på Studenternas. Ditt uppdrag utgår nere runt fotbollsplanen där du servar fotbollsspelarna med nya matchbollar som går utanför spel. Ett kul och aktivt uppdrag som lämpar sig bäst för ungdomar mellan 13-17 år.

  • Bollisuppdrag lämpar sig för ungdomslag mellan 13-17 år.
  • Det finns 10 Bollisplatser/match

>> Till intresseanmälan

Maskotuppdraget
Som maskot är du en del av den blåsvarta inramningen i samband  med våra hemmamatcher på Studenternas. Ett populärt och uppskattat uppdrag där barn och ungdomar, tillsammans med startelvan i respektive lag, går ut till inmarschlåten Fotbollsvänner inför publiken på arnen. Efter uppdraget är slutfört sitter laget samlat på huvudläktaren (sektion 6) för att se matchen.

  • Passar ungdomslag mellan 7-12 år
  • Det finns totalt 22 maskotplatser per match. Det går att anmäla sig för 11 eller 22 platser till uppdraget beroende på lagets storlek.

>> Till intresseanmälan

Kontakta oss
Har du frågor eller funderingar om bollis- eller maskotuppdraget? Maila oss din fråga här

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch