Information till våra säsongskortsinnehavare

Regeringen och Folkhälsomyndigheten (FHM) gav idag klartecken till en uppstart för Allsvenskan 14 juni enligt den tidigare kommunicerade planen. Uppstarten kommer till en början ske utan publik och vi vet i dagsläget inte hur länge matcher utan publik kommer pågå.

Uppstarten av Allsvenskan utan publik har en markant påverkan på Sirius Fotbolls ekonomi som är beroende av att spela matcher inför publik för att få intäkter som gör det möjligt att driva klubben framåt. Trotts detta arbetar klubben hårt för att skapa förutsättningar att klara sig igenom detta utan större påverkan på vår kärnverksamhet. Med våra supportrars hjälp ska vi tillsammans se till att klubben står stark den dag då vi får spela med publik på Studenternas igen. Ditt säsongskort har aldrig varit viktigare för klubben än under rådande kris.

Som supporter till Sirius Fotboll är det nu vi behöver ert stöd som mest. Detta är en av de största utmaningarna vår klubb och svensk fotboll stått inför.

Samtidigt förstår vi er situation där ni inte får uppleva alla matcher på Studenternas. Sirius Fotboll tycker det är mycket viktigt att du som säsongskortsinnehavare känner hur viktig du är för klubben. Vi har därför tagit fram några alternativ på hur just du kan välja att hantera ditt redan inköpta säsongskort för denna säsong. Vi har valt följande värderingsmodell som grund för de olika alternativen:

Värderingsmodellen: Säsongskortsvärde/15 = Värde per match

Observera att all typ av kompensation sker i efterhand, då vi med säkerhet vet hur många matcher som har spelats utan publik.

1) Jag stöttar Sirius Fotboll, behåll pengarna inom klubben och gör Sirius Fotboll starkare

2) Jag önskar att få förlorat värde rabatterat på säsongskortet 2021

3) Jag önskar att plocka ut Merchandise i Siriusshopen på förlorat värde

4) Jag önskar att få återbetalning på förlorat värde

För att klubben ska kunna planlägga framåt behöver vi ditt svar senast 30 juni. Ditt svar spelar roll för hur klubben ska fortleva. Tillsammans säkerställer vi en blåsvart framtid.

I det fall man önskar kompensation (alt 2,3,4) så ber vi er fylla i det formulär som skickats ut via e-mail. Har du inte fått något email kan du fylla i det här!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch