Hjälp till att fylla Studan – Vinn fina priser

02082021_1627886030.jpeg

Det är ännu osäkert när vi kan inta Studenternas och färga arenan blåsvart. Men vi vet att det kommer att hända så småningom. Fram till dess kan DU bidra till att vi fyller Studan och samtidigt premieras för det. 

Du kan från och med nu nominera vänner, familj, kollegor eller varför inte grannen till att köpa säsongskort för säsongen 2020. Ju fler du får med dig till Studan desto bättre pris väntar dig.

Det är i en tung tid som vi utmanar dig att tro på framtiden och att tro på Sirius Fotboll. Men tillsammans kan vi se till att denna säsong blir vad vi hoppas att den ska bli, om än försenad. Vi är en liten bit ifrån fjolårets siffra i sålda säsongskort som vi såklart ska slå. Se därför till att värva nya säsongskortshållare!

Priser för att värva nya säsongskortshållare:

1 person = Halsduk

2 personer = Matchtröja

3 personer = 2 VIP-biljetter till en utvald match*

4 personer = 1 säsongskort för 2021*

Hur värvar jag en ny säsongskortshållare?

Det är väldigt enkelt. Du går endast in på nedanstående länk och fyller i informationen till den du vill värva. Så sköter Sirius det därifrån. Den information du behöver lämna är namn, telefonnummer, e-post samt önskvärd sektion.

Var med i värvningskampanjen här!

Har du ännu inte säsongskort men vill vara med och värva? Köp ditt säsongskort här först.

Notera att din nominering måste leda till ett slutfört köp för att vinna premier. Priserna kommer att skickas ut vid kampanjens slut och du kan endast få ett pris.

Värvar flera samma person är det den som var först som gäller.

*Utvald av Sirius.
*Till samma sektion du har i år.

Var med i värvningskampanjen här!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch