En vecka till hemmapremiären – säkra din biljett!

  • App
01082021_1627856823.jpeg

Onsdagen den 18 april är det äntligen dags för allsvensk hemmapremiär när BK Häcken kommer på besök. Matchen sparkar igång klockan 19.00 i vårsolen på Studenternas och nu är det hög tid att säkra din biljett. Nu fyller vi Studan!

BILJETTER
Biljettförsäljningen är i full gång på siriusfotboll.ebiljett.nu. Köp din biljett i god tid för att vara säker på en plats, undvika köer och få bästa möjliga pris! Biljetter kan också köpas genom appen Sirius Live.

>> Köp biljett här

SÄSONGSKORT
Har du ännu inte köpt ditt säsongskort kan du förstås också fortfarande göra det via siriusfotboll.ebiljett.nu! Säsongskort som köps innan måndag klockan 12.00 kommer att skickas hem till dig med posten för att anlända innan onsdagens match.

Säsongskort som köps efter måndag klockan 12.00, men senast tisdag kl 12.00, kommer istället att finnas i entrén (Norra för ståplats, Östra för sittplats) för uthämtning på matchdagen. Ej uthämtade kort skickas ut med posten dagen efter match.

Om du föredrar kortet i digital form eller inte har hunnit få ditt kort kan du alltid använda dig av den biljett du får per mejl istället för plastkortet. Har du ett konto i appen Sirius Live registrerat med samma mejladress som du köpte säsongskortet med finns ditt säsongskort också där.

Vi ses på onsdag!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch