Säsongskort 2023

Säsongskort_23_VJ

Nu kan du köpa säsongskort inför säsongen 2023 – Säkra din plats till alla hemmamatcher på Studenternas!

Förturen till tidigare säsongskortsinnehavare har nu passerat och du är fri att välja vilken plats du vill på arenan. Säsongskortet är det bästa sättet att säkra sina platser till alla våra hemmamatcher på en och samma gång. Stötta Uppsala, stötta Sirius!

Säsongskort - Frågor och svar

Varför ska man köpa säsongskort?

Med säsongskort har du din bestämda plats till samtliga hemmamatcher under säsongen. Förutom att få ett förmånligt snittpris slipper du köpa nya biljetter till varje match.

Vad ingår i säsongskortet?

Alla allsvenska hemmamatcher, våra hemmamatcher i Svenska Cupen samt alla träningsmatcher ingår i säsongskortet.

Ingår Svenska Cupen i mitt säsongskort?

Ja, Svenska Cupen ingår.

Vilka betalningsalternativ finns?

Utöver kredit- och betalkort kan du välja att betala dina säsongskort även med faktura eller via Swish. Dessutom finns möjlighet till delbetalning genom Klarna.

När får jag mitt säsongskort?

Du får ditt säsongskort digitalt direkt efter du genomfört ditt köp. Dels får du i samband med köpet ett mejl med nedladdningsbara PDF- och mobilversioner av ditt säsongskort, men du kan också komma åt säsongskortet genom appen Sirius Live, som du kan ladda ner till din Iphone eller Android-telefon. Om du registrerar dig och loggar in i appen med samma mejladress som du har kopplad till ditt säsongskort så kan du hitta kortet där, tillsammans med eventuella andra biljetter du köpt till våra matcher.

Plastkort (till de som beställt) skickas ut löpande inför säsongsstarten.

Jag har tidigare köpt säsongskort till en annan person, hur kan jag byta namn på våra säsongskort?

För att dela upp dina säsongskort till var och en i sällskapet rekommenderar vi att ni gör separata köp. Skulle ni behöva hjälp med att få era platser bredvid varandra kontaktar ni biljett@siriusfotboll.se INNAN ni genomför ert köp. Detta innebär att samtliga i sällskapet får nyhetsbrev och möjligheten att digitalt förlänga sina säsongskortsplatser till efterföljande säsong.

Vad är det för skillnad på säsongskort och stjärnpotten?

Med säsongskortet har du en bestämd plats till samtliga matcher medan du med Stjärnpotten aktivt behöver plocka ut biljetter till de matcher du vill gå på.

Stjärnpotten är mer flexibel kopplat till plats och antal biljetter till respektive match.

Hur bokar jag biljett och plats med Stjärnpotten?

Så här gör du när du administrerar dina pottbiljetter

  1. Logga in på siriusfotboll.ebiljett.nu med den e-postadress du genomförde köpet med. Är det första gången du loggar in klickar du i ”Glömt lösenord” och återställer ett nytt lösenord.
  2. Klicka på ”Konto”.
  3. Under ”Aktiva pottbiljetter” kan du hämta ut dina biljetter och genomföra ordern precis som vid ett vanligt biljettköp, utan kostnad eftersom du redan betalat för biljettpotten.

Läs mer i den separata nyheten om stjärnpotten.

Vad gör jag när mina biljetter i Stjärnpotten är slut?

Med Stjärnpotten kan du administrera tio biljetter över hela säsongen. Efter att du tagit ut alla tio hänvisar vi dig till siriusfotboll.ebiljett.nu. Du kan ta ut platser från ditt pott samtidigt som du köper nya biljetter, ifall du vill ha samtliga biljetter bredvid varandra. Läs mer i den separata nyheten om stjärnpotten.

Vad innebär ungdomspris?

Ungdomspris gäller för personer till och med 17 år, det finns ungdomspriser på samtliga sektioner. På familjesektionen finns Spurtkortet, för ungdomar, som är vår mest prisvänliga biljettyp.

Det finns medlemspris på ståplatssektionen, vad innebär det?

Att vi erbjuder ett förmånligt pris till våra medlemmar för att vara med och bidra till den blåsvarta inramningen.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch