Biljettsläpp: IK Sirius – Mjällby AIF

02082021_1627887874.jpeg

Måndagen den 31 maj, kl.12:00, öppnar biljettförsäljningen till hemmamatchen mot Mjällby AIF den 4 juli på Studenternas. Förtur gäller enligt nedan i samband med biljettsläppet. I steg tre blir biljetterna tillgängliga på siriusfotboll.ebiljett.nu.

Steg ett: Säsongskortsefterskänkare för säsongen 2020
31 maj, kl. 12:00:
Säsongskortsefterskänkare för säsongen 2020 får möjlighet att utnyttja sin förtur. En engångslänk mejlas ut till alla säsongskortsefterskänkare, länken möjliggör ett biljettköp på siriusfotboll.ebiljett.nu.

Får du som säsongskortsefterskänkare inget mejl under måndagen är du välkommen att höra av dig till oss på biljett@siriusfotboll.se. Ange ditt PIN-nummer i ämnesraden.

Steg två: Medlemmar
3 juni, kl. 12:00:
Finns det biljetter kvar går förturen över till medlemmar i Sirius Fotboll. En engångslänk mejlas ut till samtliga medlemmar, länken möjliggör ett biljettköp på siriusfotboll.ebiljett.nu.

Får du som medlem inget mejl under torsdagen är du välkommen att höra av dig till oss på biljett@siriusfotboll.se. Ange ditt medlemsnummer i ämnesraden.

Steg tre: Allmänheten
7 juni, kl. 12:00:
Finns det biljetter kvar kommer de bli tillgängliga för köp på siriusfotboll.ebiljett.nu.

Bli medlem – biljettförtur är en av alla förmåner
Att bli medlem i Sirius Fotboll är ett bra sätt att stötta klubben i ditt hjärta. Du får tillgång till en rad förmåner, inklusive förtur till våra biljettsläpp, samt har möjlighet att göra din röst hörd på medlemsmötet.

>> Bli medlem

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch