Huvudpartner
2015-2017

Dags för match?

Köp biljetter

Gränslös fotboll

SIRIUS I SAMHÄLLET

Uppsala är en stad som står inför stora utmaningar där alla aktörer måste bidra till öka känslan av trygghet, framtidstro och delaktighet. Sirius Fotboll känner därför att vi, en förening med evigt starka band till vår stad Uppsala, ett starkt varumärke och en stor supporterskara, vill ta vårt ansvar i samhället. Med fotboll som verktyg ska vi öka känslan av delaktighet och trygghet. För vi tror på Uppsalas framtid, samverkan och kamratskap oavsett kön, religion, hudfärg, kultur och sexualitet.

VI ÄR ETT!

 

NATTFOTBOLLEN

Nattfotbollen rullar i sommar.  Vi har valt att slopa sommaruppehållet och köra vidare i våra fyra områden: Gottsunda, Gränby, Sävja och Stenhagen.

Ett område som växt mycket är Gränby, men även i de övriga områdena ökar antalet deltagare stadigt, samtidigt som våra ledare växer i sina roller som ungdomsledare. Vi ser hur de ”gamla” ungdomarna välkomnar alla nya, där majoriteten är ensamkommande barn. Flera ungdomar tar lite extra ansvar och agerar som faddrar för de ensamkommande som besöker oss, vilket är väldigt fint att se.

Under våren var det flera av Sirius herrspelare som hälsade på i de olika områdena. Det var något som ungdomarna uppskattade otroligt mycket och som vi planerar att fortsätta med!

Du följer väl Nattfotbollen på Facebook?

 

 

logga_granslos

Copyright (C) 2017 IK Sirius Fotboll

×