U21 vinnare igen mot GIF Sundsvall

Sirius vann med 1-0 (0-0) hemma mot GIF Sundsvall i U21 Allsvenskan Norra på tisdagen.

Sirius dominerade stort den första halvleken på Löten när GIF Sundsvall kom på besök i U21 Allsvenskan Norra. Bollinnehavet var ständigt i blåsvart ägo och spelet förlades till stora delar till gästernas planhalva. Runt straffområdet var man dock inte särskilt spetsiga mot ett kompakt motståndarförsvar, och de allra hetaste målchanserna uteblev.

Istället kom målet i den andra halvleken, då Victor Edén sex minuter in höll sig framme och kunde sätta 1-0 till Sirius. Chanserna blev sedan fler, matchen öppnades upp något och även gästerna kunde komma till fler anfall än under de första 45 minuterna. Allt som allt fortsatt dock Sirius att föra matchen och kunde mycket väl ha satt ytterligare mål under matchens avslutning.

Sirius vann med 1-0 mot GIF Sundsvall och tog sin första trepoängare på fem matcher. Nu återstår för Sirius två omgångar av grundserien i U21 Allsvenskan, närmast borta mot IFK Norrköping den 3 juli.