Organisationsförändringar i Sirius Fotboll

Stefan Bärlin, säljare och initiativtagare till Gränslös Fotboll, och Sevana Bergström, marknadsansvarig, har lämnat Sirius Fotboll på egen begäran. Gränslös Fotboll drivs vidare och utökar dessutom sin verksamhet.

Organisationsförändringen innebär att Cilla Fischer övertar ansvaret för paraplyet Gränslös Fotboll som nu även utökar sin verksamhet till Sävja med den uttalade avsikten att Gränslös Fotboll på sikt övergår från att vara ett projekt till att bli en del av den ordinarie verksamheten.

– Det är fantastiskt roligt att få ta ansvaret för ett så viktigt och framgångsrikt projekt som Gränslös Fotboll växt till att bli, säger Cilla Fischer. Ännu mer glädjande är att vi utökar och dessutom skissar på hur vi på bästa sätt ska permanenta verksamheten inom ramarna för vår kärnverksamhet.

Utöver dam- och herrlagen som båda spelar på elitnivå i svensk fotboll växer skol- och ungdomsverksamheten stadigt och Sirius Akademi har under året levererat flera spelare med landslagskvaliteter. Allt detta – kompletterat med Gränslös Fotboll – gör att Sirius Fotbolls verksamhet innehåller en bredd som är unik bland fotbollsklubbar i Sverige.

– Vi ser nu över verksamheten för att säkerställa att vi förblir en viktig aktör och samarbetspartner på den spännande marknad som Uppsala erbjuder, säger Sirius Fotbolls ordförande Ove Sjöblom. Jag ser med tillförsikt fram emot vad vi tillsammans kan åstadkomma framöver.

Mats Karlström

Copyright (C) 2019 IK Sirius Fotboll

×