Siriusgolfen 2018

 

Bäste Partner

Nu är det hög tid att bjuda in till den årliga Siriusgolfen, tillsammans med vår partner Upsala GK. I år går tävlingen av stapeln tisdagen den 28 augusti.

Förutom en skön dag på natursköna Håmö får ni möjlighet att under avslappnade former stifta närmare bekantskap med spelare och ledare inom Sirius Fotboll, och även att träffa och stärka relationen med övriga klubbpartners.

ALLT OM SIRIUSGOLFEN
Datumet för tävlingen är tisdagen den 28 augusti och tävlingsformen är lagtävling, en tremanna-scramble med kanonstart kl 08.00. Lagen kommer att lottas och vår ambition är att placera ut en Sirius-representant i varje boll, så långt det räcker.

Samlingen sker kl. 6.45 i restaurangen på Upsala GK där vi kommer att dra tävlingsdetaljer och övrig info.
Vi bjuder på frukost och en gemensam lunch i samband med prisutdelningen då alla kommit i mål. Vi beräknar att avsluta aktiviteten vid 14-tiden.

Vi har också glädjen att kunna meddela att vi har en av Sveriges mest framgångsrika golfare genom tidigare, Catrin Nilsmark, med oss under dagen.

Ni känner säkert igen henne från Mästarnas Mästare och på meritförteckningen finns segrar både på USA- och Europatouren och inte minst mängder av deltagande i Solheim Cup, både som kapten och spelare.

Catrin kommer att ansvara för en gemensam uppvärmning innan kanonstarten kl. 8.00. Dessutom kommer Catrin att stå placerad vid ett av korthålen, där man som lag kommer att kunna köpa Catrins utslag som förhoppningsvis kan generera en bättre score. Pengarna som inbringas för detta kommer att gå till Sirius Fotbolls samhällsprojekt Gränslös Fotboll.

Ni som företag har möjlighet att anmäla två personer/företag. Vi har ett begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller.

Anmälan gör ni på marknad@siriusfotboll.se. OBS! Glöm inte att ange ditt golf-id.

Det finns plats för hålvärdar för er som är intresserade och även möjlighet att bistå till prisbordet.

Vi ser fram mot en härlig dag tillsammans med mycket skratt och många fina golfslag.

Copyright (C) 2019 IK Sirius Fotboll

×