Så här stöttar du Sirius Fotboll

Du som supporter utgör en viktig del av den blåsvarta familjen. En vanlig säsong kan du visa ditt stöd på läktaren, men som läget är just nu förblir läktarna tomma. Just därför har vi samlat ett antal initiativ så att du som Siriussupporter ska kunna fortsätta visa ditt stöd för klubben.

Hjärtebiljett
Köp en fiktiv biljett för varje hemmamatch som spelas utan publik på Studenternas. Varje Hjärtebiljett kostar 50 kronor.

>> Klicka här för att komma till biljettsidan

Måljakten
Bidra med en valfri summa varje gång Blåsvart gör mål.

>> Till måljakten

Medlem
Våra medlemmar är Sirius. Vi drivs av, och är beroende av, medlemmar som stakar ut riktningen för klubben vid årsmötet varje år. Som medlem får du även tillgång till ett gäng förmåner.

>> Läs mer och bli medlem här

Merchandise
I Siriusshopen kan du köpa kläder till dig själv och andra personer som du tycker om. I samband med våra hemmamatcher har du tillgång till specialerbjudanden på utvalda produkter, vi kallar det för ”Matchens vara”.

>> Klicka här för att komma till Siriusshopen

Se matcherna i cupen
Samtliga matcher i Svenska Cupen sänds på Cmore. Har du tänkt se matcherna på tv och inte har ett abonnemang kan du med göra det via denna länk för att ge Sirius en kickback.

>> Se matcherna på Cmore

Se matcherna i Allsvenska
Har du tänkt se matcherna på tv och inte har ett abonnemang kan du med göra det via denna länk för att ge Sirius en kickback.

>> Se matcherna på discovery+

Copyright (C) 2021 IK Sirius Fotboll

×