Huvudpartners

Dags för match?

Köp biljetter

Säsongskort 2018

Efter ett fantastiskt första allsvenskt år tillsammans är det nu dags att säkra din plats på Studan även säsongen 2018. Läs mer här nedan om hur du förnyar dina platser från i år eller skaffar din nya, alldeles egna stol för hela den allsvenska säsongen på Studans läktare.


KÖP SÄSONGSKORT HÄR
1 DECEMBER–SÄSONGSSTART

Säsongskortsförsäljningen är igång! Säkra din plats på Studan 2018 nu.

>> Säsongskort 2018 ute nu!


BLI MEDLEM – FÅ FÖRTUR
24–30 NOVEMBER

Förtursförsäljningen är nu avslutad.


 FÖRNYA DITT SÄSONGSKORT
14–30 NOVEMBER

Förnyelseperioden är nu slut.


 

VARFÖR SÄSONGSKORT?

Med ett säsongskort får du framför allt en garanterad plats på samtliga Sirius hemmamatcher i Allsvenskan 2018 och behöver aldrig oroa dig för lapp på luckan. Under 2017 var sittplatsläktaren slutsåld vid samtliga våra hemmamatcher.

Du får också gå genom särskilda säsongskortsinsläpp i entrén för snabbare och smidigare inpassering på arenan, och om du väljer sittplats har du en alldeles egen stol på Studans läktare.

 

HUR SER STUDENTERNAS UT 2018?

I och med att bygget av den nya arenan som ska stå klar på Studenternas 2020 inleds under vintern kommer arenan 2018 att se lite annorlunda ut jämfört med i år.

För dig på sittplats blir det ingen skillnad, huvudläktaren på den östra sidan står kvar som vanligt under 2018.

Men ståplatsläktaren på den västra långsidan rivs. Istället kommer ståplatsläktaren på den norra kortsidan att utökas från 1500 till ca 2500 platser, och en likadan läktare för ytterligare uppemot 2500 personer ställas mitt emot på den södra kortsidan.

Observera att kapacitet, utformning och exakt placering av ståplatsläktarna på skissen nedan är preliminär!

SÄSONGSKORT STÅPLATS
Säsongskort på ståplats kommer säsongen 2018 att säljas till den norra kortsidan. Den södra kortsidan kommer att innefatta en flexibel bortasektion och i övrigt öppnas upp för ett visst antal lösbiljettsköpare beroende på bortasektionens storlek.

DIGITALT OCH FYSISKT
Du får förstås ett fysiskt säsongskort som skickas hem till dig med posten så snart vi har möjlighet efter att vi mottagit din beställning, men du kan också komma åt ditt säsongskort digitalt. Dels får du i samband med köpet ett mejl med nedladdningsbara PDF- och mobilversioner av ditt säsongskort, men du kan också komma åt säsongskortet genom appen Sirius Live, som du kan ladda ner till din Iphone eller Android-telefon.

Om du registrerar dig och loggar in i appen med samma mejladress som du har kopplad till ditt säsongskort så kan du hitta kortet där, tillsammans med eventuella andra biljetter du köpt till våra matcher.

DELA GÄRNA MED DIG
Ditt säsongskort är inte personligt, så om du missar en match får du mer än gärna låna ut kortet till en vän så att inga stolar står tomma i onödan!

Priser 2018

SITTPLATS (fr.o.m 20180101)

Biljettyp Priskategori 1 Priskategori 2
Vuxen 3895:- 3595:-
Ungdom/Student 2495:- 2295:-

STÅPLATS (fr.o.m 20180101)

Biljettyp
Vuxen 1995:-
Student 1395:-
Ungdom 995:-

Priskategori 1 = De flesta sittplatserna
Priskategori 2 = De fyra nedersta raderna (12-15) samt ett fåtal andra stolar som delvis skyms av pelare eller liknande.

Vuxen = 17 år och äldre
Ungdom = Upp till 16 år
Barn upp till och med 6 års ålder har fritt inträde till ståplats eller för att sitta i knät på sittplats. För egen stol gäller ungdomspris.

Copyright (C) 2018 IK Sirius Fotboll

×