Affärsnätverket

I den sjätte upplagan av Sirius Fotbolls Affärsnätverk kommer vi växla upp ännu en gång. Genom åren har vi fått lära oss om varumärken, social media och digital marknadsföring, om rekrytering och avsked, om hur man skapar starka team med små resurser och vi har fått lära oss hur man blir proffs på att nätverka.

Tema 2021: hållbar tillväxt för Uppsala
Oavsett om det är i cyber space eller med fysiska träffar kommer Sirius Affärsnätverk bidra till ett spännande affärs- & relationsskapande 2021 med temat hållbar tillväxt för Uppsala. Sirius Affärsnätverk har landat i att vi ska bidra till att skapa goda relationer i Uppsala i stort. Fjolåret har lärt oss hur viktigt det är med en hållbar plan. Vi har arbetat hårt för att ta fram ett värdefullt innehåll och format för att skapa ett klimat som skapar affärer och bygger broar mellan varandra.

Som medlem i Sirius Affärsnätverk ska du ha höga förväntningar på oss att leverera ett gott innehåll och bra mötesförutsättningar. Förväntningarna på dig som medlem i Affärsnätverket är främst att du deltar och att du ser till att du har beslutsfattande personer som besöker möten.

KONCEPT – frukostträffar
Vi fortsätter på samma sätt med 8 st träffar, kl 7.00-8.30 och ett program med gäster och tid för mingel. I år kommer det finnas verktyg för att hjälpa varandra hitta det man söker och behöver hjälp med. Vi får även rykande färsk information om spelare och tränarna.

TRÄFFAR 
– Kick off med exklusiva gäster och hela laget på plats
– 8 frukostträffar där vi skapar affärer och pratar tillväxt och hållbarhet i Uppsala
– 15 hemmamatcher på den nya arenan och en VIP-lounge i särklass
– Sommaravslutning där vi tillsammans firar in att sommaren är kort och snart är det fotboll igen
– Golfturnering med sköna priser, fint väder och avslutas med middag
– Bortamatch med bussresa, mat och trevligt fotbollssnack. Försöker alltid få en exklusiv inblick hos motståndarlaget
– Nätverkscup på Studenternas där du får dra på dig fotbollsdojorna och känna på mattan på riktigt
– Avslutningskväll i november med hela laget och ytterligare en exklusiv gäst

DIGITAL MÖTESPLATS
Sirius Affärsnätverk har en exklusiv facebookgrupp där man får förhandsinformation om Sirius Fotboll, där man enkelt skapar kontakter och upphandlar med hjälp av varandra. När man behöver köpa något så är det här frågan ställs först.

 

Copyright (C) 2021 IK Sirius Fotboll

×