Sirius i eAllsvenskan

Sirius deltar i den kommande säsongen av eAllsvenskan, Sveriges största professionella FIFA-tävling, där klubbar från Allsvenskan och Superettan gör upp om titeln som Sveriges bästa lag i FIFA 20. Nu är två tredjedelar av Blåsvarts laguppställning klar.

David ”Davve” Eidhammer, 22, vann eAllsvenskan med Malmö FF under förra säsongen, blev utsedd till MVP i slutspelet och togs ut i det svenska landslaget. Nu ser han fram emot att dra på sig den blåsvarta tröjan.

– Jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben och ser fram emot att göra den här satsningen, det är kul att få vara med på en sådan här ny resa i och med att det är Sirius första säsong i eAllsvenskan, säger David Eidhammer.

24-årige Lucas ”Afro” Wallman har varit bland Sveriges bästa FIFA-spelare under de senaste fem åren, och har stor erfarenhet av tävlingar såväl på nationell som på internationell nivå. Förra säsongen tog han Hammarby till kvartsfinal efter en andraplats i grundserien.

– Det känns väldigt bra, vi har fått ett jättebra bemötande av hela klubben och jag är jättetaggad på den kommande säsongen, säger Lucas Wallman.

DAVVE (C)

David Eidhammer

AFRO

Lucas Wallman

???

Spelare 3

FÖLJ @SIRIUSESPORT!

INSTAGRAM

Följ Sirius Esport på Instagram!
Följ oss

TWITTER

Följ Sirius Esport på Twitter!
Följ oss

Copyright (C) 2019 IK Sirius Fotboll

×